آیا وردپرس برای سایت های فروشگاهی مناسب است؟

مشاغل تجارت الکترونیک هر روز در حال رشد هستند ، و در قالب سایت های اینترنتی اقدام به ارائه خدمات ، فروش محصولات فیزیکی و محصولات مجازی و… می کنند
تجارت الکترونیکی به اقتصاد جهانی تبدیل شده است که ارزش تجارت در این صنعت تقریباً حدود 2 تریلیون دلار در آخرین بررسی ها برآورد شده است. تقریبا نیمی از اینترنت از وب سایت های تجارت الکترونیکی تشکیل شده است که هر روز تعداد بیشتری از آنها ایجاد می شود.
با توجه به افزایش فروشگاه های اینترنتی میتوانیم بگوییم که وردپرس (محبوب ترین پلتفرم ساخت وب سایت در جهان) می تواند یک عامل اصلی در فروش محصولات تجارت الکترونیکی باشد.
اما آیا وردپرس برای ایجاد و راه اندازی فروشگاه های اینترنتی خوب است؟ آیا این سیستم مدیریت محتوا دارای سیستم تجارت الکترونیکی خاص خود است؟ آیا بهترین گزینه برای ایجاد فروشگاه اینترنتی است؟ و اگر برای وب سایت فروشگاهی خود از WordPress استفاده می کنید ، چگونه می توانید مشتریان خود را ایمن نگه دارید؟
آیا می توانید با وردپرس یک سایت فروشگاهی درست کنید؟
در نگاه اول ، به نظر می رسد که شما قادر به ایجاد فروشگاه اینترنتی بر روی پلت فرم وردپرس نیستید.
از این گذشته ، WordPress در ابتدا به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا بر پایه بلاگ با محوریت محتوای نوشتاری طراحی شد. وردپرس یک محیط عالی برای نوشتن مقاله و یا نوشته های خبری است.
اما وردپرس محبوب ترین پلتفرم ساخت وب سایت در دنیا است ،و وردپرس نیز خود را با پیشرفت دنیای دیجیتال به سمت فروش اینترنتی همسو کرده است ، قابلیت تجارت الکترونیکی را می توان با استفاده از افزونه در وردپرس ایجاد کنید.
افزونه یک نرم افزار شخص ثالث است که یکسری قابلیت های اضافی را به وب سایت وردپرسی شما اضافه می کند. تعداد زیادی افزونه تجارت الکترونیکی وجود دارد که می توانند برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین روی سایت شما نصب شوند.
انتخاب افزونه مناسب برای نیازهای شما یکی از مهمترین کارهایی است که شما باید به درستی انجام دهید.
کدام افزونه وردپرس را باید برای ایجاد سایت فروشگاهی استفاده کنید؟
تایپ “ecommerce” در صفحه جستجوی افزونه وردپرس نزدیک به 1000 نتیجه دارد. که از این میان ما به بررسی دو افزونه محبوب تجارت الکترونیکی وردپرس WooCommerce و BigCommerce می پردازیم .
ووکامرس چیست؟
وقتی افراد از طریق وردپرس در مورد فروشگاه اینترنتی صحبت می کنند ، معمولاً درباره ووکامرس صحبت می کنند. ووکامرس افزونه ای است که وردپرس را تبدیل به یک فروشگاه اینترنتی می کند.
ووکامرس برای اولین بار در سال 2011 راه اندازی شد و توسط شرکت مادر وردپرس ، Automattic ، در سال 2015 خریداری شد.
ووکامرس یکی از محبوبترین افزونه های وردپرس است این افزونه به طور خاص برای پلتفرم وردپرس ساخته شده است.
ووکامرس بروی 99٪ سایتهای تجارت الکترونیکی وردپرس نصب و استفاده می شود. در حال حاضر بیش از 27 میلیون بارگیری و بیش از 5 میلیون نصب فعال دارد.
ووکامرس به دلیل اینکه با هر قالب وردپرس کار می کند گزینه های زیادی را برای ظاهر و زیبایی فروشگاه شما به شما می دهد.
بیگ کامرس چیست؟
بیگ کامرس در سال 2009 تاسیس شد. برخلاف ووکامرس، متعلق به وردپرس نیست و در خارج از سیستم مدیریت محتوا حضور دارد.
بیگ کامرس از طریق وردپرس محبوبیت زیادی کسب کرده است زیرا به شما امکان می دهد موتور تجارت الکترونیکی سایت خود را از بقیه آن جدا کنید. بسیاری از کاربران می دانند که این امر مدیریت مستقل فروشگاه و بقیه سایت را آسانتر می کند.
برای ایجاد امنیت سایت تجارت الکترونیکی وردپرس خود چه کاری می توانید انجام دهید؟
وقتی صحبت از پرداخت آنلاین می شود ، همیشه یک تهدید وجود دارد. امنیت پرداخت و اطلاعات هویتی پرداخت کننده…
در سال 2019 ، جرایم سایبری به یک صنعت 1.5 تریلیون دلاری تبدیل شد.
در سال 2018 ، تخمین زده شد که صنعت تجارت الکترونیکی 6.8 میلیارد دلار در اثر حملات کلاهبرداری که توسط هکرها تنظیم شده است ، از دست داد.
امنیت همیشه در مورد وب سایت های فروشگاهی یک نگرانی بزرگ است زیرا سیستم عامل های تجارت الکترونیکی نا امن هدف بزرگی برای جرایم سایبری است. وردپرس به دلیل محبوبیت شدید آن ، هدف گسترده ای برای هکرها از سراسر جهان است.
چگونه فروشگاههای وردپرس می توانند در برابر جرایم سایبری محافظت کنند؟
کاربران وردپرس می توانند اقدامات خاصی را برای محافظت از امنیت فروشگاه اینترنتی خود و اطلاعات شخصی مشتریان خود انجام دهند.
در اینجا چهار روش برای محافظت از فروشگاه وردپرس خود در برابر جرایم سایبر ذکر شده است:
مرحله 1: افزونه های امنیتی را نصب کنید
مهم است که افزونه های امنیتی را در فروشگاه وردپرس خود نصب کنید. برخی از مفیدترین افزونه ها برای این کار عبارتند از: WebARX ، MalCare و Wordfence (در میان بسیاری از گزینه های عالی دیگر).
این سیستم های امنیتی فعالیت سایت شما را برای جلوگیری از حملات سایبری نظارت می کنند. در صورت شناسایی فعالیت مشکوک ، افزونه امنیتی شما فوراً به شما هشدار می دهد. برخی حتی با شناسایی IP خود کاربران مخرب را مسدود می کنند و از دسترسی آنها به فروشگاه در آینده جلوگیری می کنند.
مرحله 2: رمزهای عبور خود را ایمن کنید
همچنین مهم است که رمزهای عبور خود را ایمن نگه دارید.
شما می خواهید مطمئن شوید که از یک رمز عبور پیچیده استفاده می کنید که دسترسی ناخواسته به اطلاعات مشتری شما را مسدود می کند. اطمینان حاصل کنید که نه تنها کسی نمی تواند آن را حدس بزند ، بلکه به اندازه کافی پیچیده است که یک برنامه هک نتواند به آن دسترسی پیدا کند.
مرحله 3: از گواهینامه های SSL استفاده کنید
یکی دیگر از اقدامات امنیتی استفاده از گواهینامه های SSL در سایت شماست. سایت هایی که دارای HTTPS در مقابل آدرس اینترنتی خود هستند دارای لایه های امنیتی اضافی برای جلوگیری از تخلفات سایبری هستند. این گواهینامه های SSL اطمینان حاصل می کنند که کلیه داده های منتقل شده در سایت شما رمزگذاری می شوند.
گوگل بعضی اوقات سایتهای HTTP را پرچم گذاری می کند و به کاربر اطلاع می دهد که ممکن است امنیت نداشته باشد. این پیامی نیست که شما بخواهید مشتریان برای دسترسی به فروشگاه شما ببینند.
مرحله 4: از یک سیستم پرداخت معتبر استفاده کنید
درگاه های پرداخت زیادی وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید، سعی کنید معتبر ترین آنها را انتخاب کنید تا حس اعتماد به مشتریان القا شود.
در نتیجه:
با توجه به محبوبیت وردپرس و فراگیری این سیستم مدیریت محتوا برنامه نویسان در سراسر جهان افزونه های بسیاری برای این پلتفرم محبوب طراحی کرده اند که قابلیت های فراوانی را به ما می دهد تا فروشگاه اینترنتی خود را به هر صورت که میخواهیم راه اندازی کنیم.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it 😉 I’m going to come back yet again since i have book-marked it.
Money and freedom is the greatest way to change, may you
be rich and continue to guide others.
Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning
this post plus the rest of the site is really good.